Merken

 

Eigentijdse J.F. Rey brillen, op een bijzondere manier bewerkt.

Door unieke productieprocessen, bijzondere manieren om materialen te bewerken (zoals bijvoorbeeld lasergravure) en verschillende printjes zijn J.F. Rey brillen ware eyecatchers te noemen. Veel monturen worden met de hand na bewerkt. Kortom: het zijn prachtige, unieke en eigentijdse brillen voor mensen die zichzelf durven te uiten met een bril.  

 

Silhouette  brillen: iconisch minimalisme

100% topkwaliteit en uniek comfort, daar staat de nieuwe collectie  van Silhouette voor. Met het oog op comfortabele en ergonomische pasvormen zitten deze brillen als gegoten. De smalle onderdelen vormen de essentie van de bril en past daarom in een verfijnde en sportieve levensstijl. De opvallende lijn op de brilveren maakt de look mooi af. Ofwel, een rand loze bril waar functionaliteit én modieuze vormen samenkomen. 

 

Ray-Ban zonnebrillen

De filosofie van Ray-Ban is ‘Never Hide,’ en met een bril of zonnebril van Ray-Ban op uw neus hoeft u dat dan ook absoluut niet te doen! Zelfs onder beroemdheden zijn de brillen een geliefd stijlaccessoire, want in meerdere topfilms stelen ze de show. Meer weten? Neem een kijkje bij ons in de winkel. 

 

Dutz brillen: Mooie kleuren en prachtige printjes

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is: Dutz brillen toveren élk seizoen om tot een feestje. Met heldere, vrolijke en speelse elementen als ‘topnoten’, verblijdt het merk u met monturen die hand-in-hand gaan met een grote glimlach. Bij Koster Brillen ligt een geweldige collectie voor kids en volwassenen klaar. Bent u ready voor een flinke dosis happiness? Wees dan welkom…

 

 

Gucci

Een van de meest bekende merken ter wereld, zijn collecties zijn een combinatie van stijl en traditie. Gucci zonnebrillen behouden de elegante geest van het merk, synoniem van schoonheid en traditie van het Italiaans vakmanschap. Gucci brillen hebben traditionele vormen en luxueuze details.

 

Calvin Klein is een modieus merk in een mooi kleuren pallet. Er is een sterke correlatie tussen design en prijs en voor ieder wat wils.

 

 

In samenwerking met het succesvolle kindermodemerk Vingino, maken zij de Vingino Eyewear collectie. Alles waar Vingino voor staat zult u terugvinden in deze collectie. Modisch, stoer en eigenzinnig. Ze maken een volwassen product in kindermaten zonder uit het oog te verliezen dat kinderen kleurrijker zijn dan volwassenen.

Call Now Button