Kinderbrillen

Wij zijn gespecialiseerd in kinder en tiener brillen en hebben een keuze uit ruim 250 kinder brillen.

Op de sprookjesachtige kinderbrillen-afdeling van Koster Brillen heeft u keuze uit honderden verschillende kinderbrillen. Want net als hun ouders dragen ook kinderen graag een leuke bril en bij elk kind past een andere soort bril het beste.

Bij Koster Brillen bent u verzekerd van een gezellige en vertrouwelijke omgeving waar uw kind zich op zijn gemak kan voelen en rustig een passende bril kan uitzoeken. Dankzij jarenlange ervaring en know-how bent u verzekerd van optimaal advies bij de aanschaf van een kinderbril. Hierbij letten wij niet alleen op hoe de bril staat, maar uiteraard ook op de glazen en de kwaliteit van de bril. Want bij kinderen is het noodzakelijk dat de bril van goede kwaliteit is.

Vandaar dat wij er ook voor zorgen dat de glazen mooi dun geslepen worden. Een kinderbril is tegenwoordig helemaal “hot” en heb je in heel veel verschillende kleuren en modellen. Op dit moment zijn er veel trendy merkbrillen zoals Ray Ban, Calvin Klein, Vingino, Frozen, Nike en Bbig voor de kids.

Er zijn voor de jongens veel stoere prints en kleuren en voor de meisjes brillen met bijzondere veren en glitters.

Wij zijn gespecialiseerd in kinderbrillen in de leeftijd van 0 tot 15 jaar.

Direct contact met ons opnemen >>
Call Now Button